Assortiment

Brood

Brood

Wit brood

Wit brood wordt gemaakt op basis van tarwebloem. Na een lange gisting, die de smaak verbetert, volgen de verschillende bewerkingen. Na de rijstijden - kuiprijs, bolrijs en narijs - krijgt het deeg zijn smaakontwikkeling en structuur. Onze vloeroven zorgt voor een mooie, krokante korst terwijl de rustige baktijd de smaak verder laat evolueren.

Bruin brood

Voor de bruine broden gebruiken we tarwebloem in combinatie met tarwemeel , roggemeel of tarwezemelen. De verschillende soorten hierbij zijn: lichtgrof, volkorenbrood, boerenbrood, rogge, zemelenbrood. Voor de meergranenbroden zoals multigranen, maya, natuvit, vitaplus voegen we nog sesamzaad, zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, maanzaad, mout of haverzemelen toe. Voor het speltbrood gebruiken we uitsluitend speltbloem en speltmeel. Voor ons streekproduct 'het waas polderbrood' gebruiken we tarwe die groeit op de akkers van Kieldrecht met een lichte toevoeging van rogge, wat resulteert in een voedzaam broodje dat lang mals blijft.

Speciaal brood

Voor de zoetebekken hebben we het lekkere rozijnenbrood , melkbrood of suikerbrood . Enkel verkrijgbaar in het weekend . Elke woensdag wordt er ook grof rozijnbrood gebakken . Voor gelegenheden kan u ook bv notenbrood bestellen .

Bezoek onze webshop voor alle producten »


Koeken

Koeken

Koeken

Elke dag verkrijgbaar: onze pistolets, piccolo's en stokbroden. Als zachte variant is de sandwich niet weg te denken! In het weekend wordt dit uitgebreid met: mini pistolets, vloerpistolets, kadetje, keizerpistolets, pistolets grof met of zonder zaadjes, maya, piccolo grof, malzkornbroodje, pompoenbroodje, black en white, ciabatta,...

Koffiekoeken

Een uitgebreid assortiment in het weekend, tijdens de week een beperkte versie. Boterkoeken met rozijnen, chocolade, dubbele chocolade, frangipane, fruit, cremekoek of croissant, fruit, noten,...

Bezoek onze webshop voor alle producten »


Gebak

Gebak

Elke dag een mooie variatie met de klassiekers zoals: choux, berliner bol, glacés, frangipane, rijsttaartje, mattetaart,... Proef zeker ons retro gebak eens! In spie vorm zijn oa. appel, peer, kriek, broodpudding,... in trek.

Bezoek onze webshop voor alle producten »


Patisserie

Patisserie

Een zeer uitgebreide variatie waarbij onze biscuit zeer geliefd is. De bokkepootjes met zijn variaties vliegen de deur uit.

Kindertaarten of fototaarten

Voor de kids is er een grote keuze aan kindertaarten. Meer info bij 'specialiteiten'.
Voor de fototaarten maken wij uw foto op chocolade; lekker en zeer mooi!

Bezoek onze webshop voor alle producten »


Smos

Verwennerij

Smossen - Chocolade - Dessertkoekjes

Om ons assortiment te vervolledigen bieden wij voor alle gelegenheden iets lekkers.
Elke dag verse smossen.
Onze callebaut chocolade is topkwaliteit. Proef zeker onze 'Rudi' pralines!
Als tussendoortje een lekker koekje of zelfgebakken vanillewafeltje.

Pralines

Ontbijmanden - Koekenronde op zondag

De verrassing als ontbijt: een mand vol lekkers vers van uw bakker en aan huis geleverd. Of elke zondagmorgen verse koekjes met een gratis krantje.

Bezoek onze webshop voor alle producten »